En efterlysning

Efterlysning:
Är det någon som har varit i kontakt eller sett Adde aka Broddberger de senaste dagarna be honom snarast att ta kontakt med undertecknad.
Eftersom mannen i fråga inte vill svara i mobilen tvingas jag till denna drastiska åtgärd.
Om du läser detta själv broddberger så hoppas jag att du gör det enda rätta och slår mig en signal.
Eftersom Doktorn och jag planerar en liten tripp till ö:a under lördag förmiddag så förstår du kanske att det brinner i knutarna.


Får tacka för uppmärksamheten

Döm av min förvåning när jag såg att besöksstatistiken hade skjutit i höjden förra veckan.
Trodde först att det var Doktorns brudentourage som hade hittat hit men det hade en mer logisk förklaring.
Herrarna i Karlskoga hade nämligen gjort en länk på deras sportblogg till detta tramsforum som de kallade för en högst intern men gigantiskt rolig blogg.
Jag får tacka Nilson och co för uppmärksamheten och kan förhoppningsvis leverera lite uppdateringar och bilder senare i veckan.
Vad jag vet är att det planeras Gubbholmsfest med pratmannen som partygeneral till helgen och att den tunnhårige mannen gör allt i sin makt för att kunna medverka.
Doktorn och undertecknad blev startklara för detta spektakel redan innan det ens kom på tal...

Nu går skam på torra land...

Nu går skam på torra land igen...
En helg med riktigt tung Ålands-fylla är över och trots att det bara är måndag är det svårt att inte blicka fram mot helgens begivenheter.
Doc har enligt egen utsago lagt ut ett ljuster inför det som komma skall och för att citera lugg-Adam från i onsdags är det väl bara att hiva in sedan...


RSS 2.0