Går att joina...

Bara för att Doktorn inte är intresserad av min fantasyliga i Premier League så behöver ju inte alla vara det.
På eurosport.yahoo.com finns det nu en liga med det passande namnet tramsligan som går att joina.
Om någon nu inte förstår hur man gör det får väl han (kan aldrig tänka mig att det skulle vara någon av det kvinnliga könet som skulle kunna vara intresserad av detta) höra av sig till mig.

Kan när jag ändå är i skrivartagen berätta att jag har varit på årets kallaste fotbollsmatch på Örsholmen. Är glad att både jag och Herr Berglund klarade oss därifrån utan bestående men...

En svart lördag...

En svart lördag när det gäller resultaten i de engelska fotbollsserierna.
Stor-Steffes Sheffield Wednesday krossade Burnley hemma med 4-1. Den ostrukturerade mannens Leeds bortabesegrade Scunthorpe med uddamålet och mitt eget MK Dons torskade på Walkers Stadium med 0-2.
Fick trösta mig med Öl, Guitar Hero och en tripp till Koriander...

Ett stort tack!

Nu när mina semesterveckor har gått i graven vill jag bara passa på att rikta ett stort tack den skara människor som förgyllt min vardag med sin närvaro under min ledighet.
Jag tänker främst på herrar som Holmberg, Berglund, Nilsson och Johannesson som trots min många gånger höga promillehalt ändå inte valt att vända ryggen till.
Vill också skicka en tackhälsning till Doktorns alla tjejer som låtit honom sola, bada och supa med oss utan att det skulle vara något konstigt med det.

Förresten så kan du ge fan i att lägga upp massa vidriga bilder på facebook, Broddberger. Det finns så många på den tunnhårige mannen redan...

RSS 2.0