Undanhållit information

Det har kommit till min kännedom att en god vän till mig, de flesta kallar honom för Adde, tydligen har undanhållit information om ett eller flera brudsällskap i helgen.
Det kommer långt ifrån som någon chock men det är minst sagt beklämmande att personen ifråga trots åtskilliga chanser inte vågat/velat ge mig information om detta.
De som har upplysningar i fallet ombeds snarast kontakta mig.

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Det kunde man ju gett sig fan på - så som han ängsligt började skruva på sig när vi flaggade för en eventuell ankomst..
"Nääääeee, men det är ju bara en massa par som kommer".. Och den där uslingen Sonesson bara nickar instämmande och lögnaktigt!
Skulle inte förvåna mig om bägge två har flickvänner men mörkar på grund av allt trams som skulle uppstå på redaktionen!

2007-08-14 @ 14:45:16
Postat av: Tomp

Bara att instämma.
Måste gå till botten med det här snart för så här får det inte gå till.
Att vi skulle vara för gamla för deras umgänge var tydligen bara ett svepskäl för att inte vi skulle "råka" träffa deras flickvänner.

2007-08-14 @ 15:21:00
Postat av: Adde

Har inga kommentarer tillsvidare...

2007-08-14 @ 23:11:57
Postat av: Bingo

Om jag säger så här. Adde är inte direkt okänd ens i lilla Mariestad. Både en och två söta volvo, radhus och barntjejer har fallit offer för det först så charmiga skrattet som enligt uppgift blir lätt skrämmande hånfullt och bestämmande när kläderna åker av...

2007-08-16 @ 18:12:03
Postat av: Adde

Snoka-upp-all-information-världsmästaren har gjort det inte igen. Jag vet inte hur herr Kepa lyckas gång på gång att sniffa upp de mest osannolika hemligheter. Men någon form av talang för det har han ju uppenbarligen.
Kan ju även erkänna att "svepskälet" möjligen togs i bruk just för att undvika dessa typer av eftersnack.
Jag vill även passa på att tacka herr Rimér för informationen i Mariestadsfallet. Äntligen vet jag anledningen till de alla de sms som aldrig fått svar på. Så jag tackar och bockar för din insats Bingo, den ska du ha mycket cred för...

2007-08-19 @ 19:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0